Menu dello chef e contorni
Onze menu’s en visschotel zijn de specialiteit van onze chef. Wij kunnen u deze dan ook van harte aanbevelen.
Laat u meevoeren op een reis door de verfijnde Italiaanse keuken.
Heeft u speciale wensen? Wij koken graag voor u op maat.
MENU DELLO CHEF 3 GANGEN | 45
Antipasto | secondo | dolce
MENU DELLO CHEF 4 GANGEN | 55
Antipasto | primo | secondo | dolce
MENU DELLO CHEF 5 GANGEN | 65
Antipasto | primo | primo | secondo | dolce
PIATTO GRANDE DI FRUTTI DI MARE | 50 p.p,
Schaal met wisselend aanbod verse zeevruchten. Bijv:
halve kreeft met gestoofde lamsoren en zeekraal | dun gesneden coquille | langoustine met little gem en caponata | mosselen en kokkels gestoofd in witte wijn | gamba's van de BGE gemarineerd met knoflook en chilipeper | oesters met citroen en vinaigrette van rode wijn en sjalot | geserveerd met focaccia uit de steenoven
Op reservering OF vraag naar de beschikbaarheid
Bijpassend wijnarrangement glas | 6.5 bob | 4