Menu dello chef e contorni

Onze menu’s en visschotel zijn de specialiteit van onze chef. Wij kunnen u deze dan ook van harte aanbevelen.
Laat u meevoeren op een reis door de verfijnde Italiaanse keuken.
Heeft u speciale wensen? Wij koken graag voor u op maat.

MENU DELLO CHEF 3 GANGEN   | 45                                                                             

Antipasto | secondo | dolce


MENU DELLO CHEF 4 GANGEN   | 55                                                                    

Antipasto | primo | secondo | dolce


MENU DELLO CHEF 5 GANGEN   | 65                                                                                

Antipasto | primo | primo | secondo | dolce

PIATTO GRANDE DI FRUTTI DI MARE   | 50 p.p,

Schaal met wisselend aanbod verse zeevruchten. Bijv:   
halve kreeft met gestoofde lamsoren en zeekraal | dun gesneden coquille | langoustine met little gem en caponata | mosselen en kokkels gestoofd in witte wijn | gamba's van de BGE gemarineerd met knoflook en chilipeper | oesters met citroen en vinaigrette van rode wijn en sjalot | geserveerd met focaccia uit de steenoven

Op reservering OF vraag naar de beschikbaarheid

 Bijpassend wijnarrangement               glas  |  6.5          bob  |  4