Menukaart antipasti

OESTER  | 3

FOCACCIA CLASSICA   | 4.5
GARNERING: RUCOLA|PARMEZAANSE KAAS|CHERRY TOMAATJES

ZUPPA DI POMODORO   | 7                                                                   
Tomatensoep | bruschetta | basilicum 

ZUPPA DI ARAGOSTA  | 14
Kreeftensoep | bruschetta | Parmezaanse kaas                                                                                                                

CARPACCIO DI MANZO  | 14                                                                                                 
Dungesneden ossenhaas | rucola crème | Parmezaanse kaas | pijnboompitten
Suppl. foie gras 7.50|Suppl. verse truffel uit Piemonte 6.00  

CARPACCIO DI PESCE SPADA  | 14                
Dungesneden zwaardvis | grapefruit | limoen crème

CAPRESE DI BURRATA     | 12
Burrata | cherry tomaten | basilicum

TARTARE DI MANZO   | 15                                                                             
Ossenhaas | gerookte pecorino | eidooier  

TARTARE DI SGOMBRO   | 10                                                                                   
Makreel | caponata | krokante Parmezaanse kaas  

SHARING PLATTER (min. 2 pers.) | 14 p.p.                                       
Italiaanse vleeswaren | kazen | proeverij van de pizzaiolo