Menukaart antipasti

OESTER  | 4
Rodewijn azijn | sjalot | citroen 

ZUPPA DI POMODORO   | 7.5                                                                  
Tomatensoep | bruschetta | basilicum 

ZUPPA DI ARAGOSTA  | 14
Kreeftensoep | bruschetta | Bieslook                                                                                                                

CARPACCIO DI MANZO  | 15                                                                                                 
Dungesneden ossenhaas | rucola crème | Parmezaanse kaas | pijnboompitten
Suppl. verse truffel 7.00  

CARPACCIO DI PESCE SPADA  | 16                 
Dungesneden zwaardvis | grapefruit | limoen crème

CAPRESE DI BURRATA     | 13
Burrata | cherry tomaten | basilicum

SALUMI TRADIZIONALE   | 14                                                                             
24 mnd. gerijpte Parmaham | coppa di Parma | Mortadella | grissini | olijven | caponata  
Eigen import uit Parma! 

FORMAGGI TRADIZIONALI   | 16                                                                                    
Parmigiano (eigen import!) | camembert di bufala | puzzone | grissini | olijven | caponata  

SHARING PLATTER (min. 2 pers.) | 15 p.p.                                       
Italiaanse vleeswaren | kazen | proeverij van de pizzaiolo