Menukaart antipasti

OESTER  | 3

OESTER LA BOCCA  | 4
GRANITÉ VAN NEGRONI | STRACCIATELLA DI BUFALA|BRONZE VENKEL

FOCACCIA CLASSICA   | 4.5
GARNERING: RUCOLA|PARMEZAANSE KAAS|CHERRY TOMAATJES

BRUSCHETTE AGRODOLCE   | 7                                                                                        
PAPRIKA | UI | BASILICUM

ZUPPA DI POMODORO   | 7                                                                   
TOMATENSOEP|BASILICUM

ZUPPA DI ARAGOSTA  | 12
KREEFTENSOEP|BRUSCHETTA|PARMEZAANSE KAAS                                                                                                                

CARPACCIO DI MANZO  | 13                                                                                                
DUNGESNEDEN OSSENHAAS|RUCOLA CRÈME|PARMEZAANSE KAAS|PIJNBOOMPITTEN
SUPPLEMENT FOIE GRAS KRULLEN 8.50|SUPPLEMENT TRUFFEL 6.00  

CARPACCIO DI PESCE SPADA  | 14                
DUNGESNEDEN ZWAARDVIS|GRAPEFRUIT|LIMOEN CRÈME

CAPRESE DI BURRATA     | 12
BURRATA|CHERRYTOMAAT|BASILICUM

ANTIPASTO ITALIANO   | 14                                                                        
ITALIAANSE VLEESWAREN EN KAZEN

TARTARE DI MANZO   | 14                                                                            
OSSENHAAS|GEROOKTE PECORINO|EIDOOIER  

TARTARE DI SGOMBRO   | 10                                                                                   
MAKREEL|CAPONATA|KROKANTE PARMEZAANSE KAAS  

SASHIMI DI ORATA  | 12                                          
DORADE|INGELEGDE TOMAAT|ZALMEITJES|VENKEL

SUPPLÌ    | 8                                    
RISOTTO|PADDESTOEL|TRUFFEL|GEROOKTE PECORINO

MELANZANE ALLA PARMIGIANA   | 8.5                                                             
OVENGERECHT|AUBERGINE|MOZZARELLA|TOMAAT|BASILICUM|PARMEZAANSE KAAS

SHARING PLATTER (min. 2 pers.) | 14 p.p.                                       
GEMENGDE VOORGERECHTEN WARM EN KOUD