Menukaart antipasti
OESTER | 3.5
ZUPPA DI POMODORO | 7
Tomatensoep | bruschetta | basilicum
ZUPPA DI ARAGOSTA | 14
Kreeftensoep | bruschetta | Parmezaanse kaas
CARPACCIO DI MANZO | 14
Dungesneden ossenhaas | rucola crème | Parmezaanse kaas | pijnboompitten
Suppl. foie gras 7.50|Suppl. verse truffel uit Piemonte 6.00
CARPACCIO DI PESCE SPADA | 14
Dungesneden zwaardvis | grapefruit | limoen crème
CAPRESE DI BURRATA | 12
Burrata | cherry tomaten | basilicum
TARTARE DI MANZO | 15
Ossenhaas | gerookte pecorino | eidooier
BACCALÀ | 13
Kabeljauw | olijven | rucola | salie
SHARING PLATTER (min. 2 pers.) | 14 p.p.
Italiaanse vleeswaren | kazen | proeverij van de pizzaiolo