Menukaart antipasti

ZUPPA DI POMODORO | 8      
TOMATENSOEP | BRUSCHETTA | BASILICUM

ZUPPA DI ARAGOSTA | 14     
KREEFTENSOEP | RIVIERKREEFT | BIESLOOK

SALUMNI | 15    
PROSCIUTTO DI PARMA | COPPA DI PARMA | MORTADELLA | SALAMI | GRISSINI | OLIJVEN | CAPONATA | VIJGEN 

FORMAGGI | 15  
TOMINO PIEMONTESINO | PARMIGIANO REGGIANO 24 MAANDEN | TALEGGIO | GORGONZOLA | GRISSINI | OLIJVEN | CAPONATA | VIJGEN

CARPACCIO DI MANZO | 16                                                                                                 
DUNGESNEDEN RUNDVLEES | TRUFFEL CRÈME | PARMEZAANSE KAAS | PIJNBOOMPITTEN | RUCOLA 

CARPACCIO DI TONNO | 17               
DUNGESNEDEN TONIJN | KROKANTE KAPPERTJES | TOMATEN COMPOTE | MOSTERD MAYO | LIMOEN

CAPRESE | 14    
BURRATA | TOMAAT | BASILICUM | OLIJFOLIE

MELANZANE PARMIGIANA | 11   
AUBERGINE | MOZZARELA | BASILICUM | PARMEZAANSE KAAS

SHARING PLATTER | 16 p.p.       
ITALIAANSE VLEESWAREN | KAZEN | ANTIPASTO VAN ONZE PIZZAIOLO