Menukaart antipasti
ZUPPA DI POMODORO | 8
TOMATENSOEP | BRUSCHETTA | BASILICUM
ZUPPA DI ARAGOSTA | 14
KREEFTENSOEP | RIVIERKREEFT | BIESLOOK
TARTARE DI MANZO | 16
RUNDERTARTAAR|BUFFEL MOZZARELLA|CROSTINI|GEMARINEERDE TOMAAT|TRUFFELMAYONAISE
CARPACCIO DI MANZO | 16
DUNGESNEDEN RUNDVLEES | TRUFFEL CRÈME | PARMEZAANSE KAAS | PIJNBOOMPITTEN | RUCOLA
CARPACCIO DI TONNO | 17
DUNGESNEDEN TONIJN | KROKANTE KAPPERTJES | TOMATEN COMPOTE | MOSTERD MAYO | LIMOEN
CAPRESE | 15
BUFFELMOZZARELLA | TOMAAT | BASILICUM | OLIJFOLIE
TRIS DI BRUSCHETTE | 16
BRUSCHETTA VERSE TONIJN-LIMOEN-TOMAAT | BRUSCHETTA CAPONATA | BRUSCHETTA PARMAHAM-MOZZARELLA
CAMEMBERT DI BUFALA | 15
CAMEMBERT (150GR) UIT DE OVEN|GEKARAMELISEERDE UI|VIJGEN BALSAMICO|CROSTINI
SHARING PLATTER | 16 p.p.
ITALIAANSE VLEESWAREN | KAZEN | ANTIPASTO VAN ONZE PIZZAIOLO