Menukaart antipasti
OESTER | 4
Rodewijn azijn | sjalot | citroen
ZUPPA DI POMODORO | 7.5
Tomatensoep | bruschetta | basilicum
ZUPPA DI ARAGOSTA | 14
Kreeftensoep | bruschetta | Bieslook
CARPACCIO DI MANZO | 15
Dungesneden ossenhaas | rucola crème | Parmezaanse kaas | pijnboompitten
Suppl. verse truffel 7.00
CARPACCIO DI PESCE SPADA | 16
Dungesneden zwaardvis | grapefruit | limoen crème
CAPRESE DI BURRATA | 13
Burrata | cherry tomaten | basilicum
SALUMI TRADIZIONALE | 14
24 mnd. gerijpte Parmaham | coppa di Parma | Mortadella | grissini | olijven | caponata
Eigen import uit Parma!
FORMAGGI TRADIZIONALI | 16
Parmigiano (eigen import!) | camembert di bufala | puzzone | grissini | olijven | caponata
SHARING PLATTER (min. 2 pers.) | 15 p.p.
Italiaanse vleeswaren | kazen | proeverij van de pizzaiolo