Menukaart antipasti

ZUPPA DI POMODORO | 8      
TOMATENSOEP | BRUSCHETTA | BASILICUM

ZUPPA DI ARAGOSTA | 14     
KREEFTENSOEP | RIVIERKREEFT | BIESLOOK

TARTARE DI MANZO | 16   
RUNDERTARTAAR|BUFFEL MOZZARELLA|CROSTINI|GEMARINEERDE TOMAAT|TRUFFELMAYONAISE 

CARPACCIO DI MANZO | 16                                                                                                 
DUNGESNEDEN RUNDVLEES | TRUFFEL CRÈME | PARMEZAANSE KAAS | PIJNBOOMPITTEN | RUCOLA 

CARPACCIO DI TONNO | 17               
DUNGESNEDEN TONIJN | KROKANTE KAPPERTJES | TOMATEN COMPOTE | MOSTERD MAYO | LIMOEN

CAPRESE | 15    
BUFFELMOZZARELLA | TOMAAT | BASILICUM | OLIJFOLIE

TRIS DI BRUSCHETTE  | 16  
BRUSCHETTA VERSE TONIJN-LIMOEN-TOMAAT | BRUSCHETTA CAPONATA | BRUSCHETTA PARMAHAM-MOZZARELLA 

CAMEMBERT DI BUFALA | 15   
CAMEMBERT (150GR) UIT DE OVEN|GEKARAMELISEERDE UI|VIJGEN BALSAMICO|CROSTINI  

SHARING PLATTER | 16 p.p.       
ITALIAANSE VLEESWAREN | KAZEN | ANTIPASTO VAN ONZE PIZZAIOLO