Menukaart Secondi Piatti
FILETTO DI MANZO | 35
URUGUAY OSSENHAAS | TRUFFELJUS | HAZELNOOT
SUPPLEMENT GEWELDE TRUFFEL 7,5
SUPPLEMENT GEBAKKEN EENDENLEVER 9
LONZA DI MAIALE| 29
VARKENSLENDE (LOMO ) VAN HET IBERICO RAS | PROSCIUTTO DI PARMA | GORGONZOLA SAUS
SUPPLEMENT GEWELDE TRUFFEL 7,5
SUPPLEMENT GEWELDE EENDENLEVER 7,5
FARAONA | 25
PARELHOENFILET SUPREME | TRUFFEL ROOMSAUS | GROENE ASPERGES
SUPPLEMENT GEWELDE TRUFFEL 7,5
SUPPLEMENT GEWELDE EENDENLEVER 7,5
SALMONE | 27
ZALM MET EEN KRUIDIGE TOMATEN KORST | WITTE WIJNSAUS | BIESLOOK
PADELLA DI PESCE | 25
OVENGERECHT MET ITALIAANSE VIS EN SCHAALDIEREN|MOZZARELLA|GEGRILDE GROENTES|ITALIAANSE KRUIDEN |
GESERVEERD MET FOCCACCIA OF PASTA (KEUZE)
DAG AANBOD VIS | 27
DAGELIJKS WISSELENDE VIS | ZILTIGE PLANTJES | BOTERSAUS
CHEF’S SPECIAL: TOURNEDOS ROSSINI | 49
URUGUAY OSSENHAAS | EENDENLEVER | GEWELDE TRUFFEL | TRUFFEL JUS
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassend seizoen garnituur