Menukaart Secondi Piatti

FILETTO DI MANZO AL GORGONZOLA - 24.50 
OSSENHAAS|CREME VAN GORGONZOLA|WALNOTEN

FILETTO DI MANZO  AL BRANDY - 25.50
OSSENHAAS|BRANDY|FILODEEG

TAGLIATA DI MANZO RUCOLA E PACHINO - 23.50
GETRANCHEERDE ENTRECOTE (BIG GREEN EGG)|RUCOLA|PACHINO TOMAAT

BISTECCA DI MANZO ALLA GRIGLIA (COTE 450 gr) - 28.00
GEGRILDE T-BONE STEAK (BIG GREEN EGG)

PETTO D'ANATRA ALL'ARANCIA (350 gr) - 28.50
EENDENBORST|JUS VAN VERSE SINAASAPPEL

PESCE ROMBO - 21.50
GRIET FILET|KROKANTE TRUFFELAARDAPPELSCHIJFJES|CRÈME VAN PASTINAAK

FILETTO DI SALMONE CON SALSA VERDE - 23.50
ZALMMOOT|JUS VAN GROENE KRUIDEN (TIJM, MUNT, BASILICUM) EN ANSJOVIS

FRITTURA DI PESCE MISTO - 18.50
INKTVISRINGEN|GAMBA’S

alle hoofdgerechten worden geserveerd met rozemarijn aardappeltjes uit de oven en een salade