Menukaart Secondi Piatti
FILETTO DI MANZO | 35
URUGUAY OSSENHAAS|TRUFFELJUS|HAZELNOOT
LONZA DI MAIALE| 28
VARKENSLENDE (LOMO ) VAN HET IBERICO RAS|PROSCIUTTO DI PARMA|GORGONZOLA SAUS
FARAONA | 23
PARELHOENFILET SUPREME|TRUFFEL ROOMSAUS|GROENE ASPERGE
SALMONE | 27
ZALM MET EEN KRUIDIGE TOMATEN KORST|WITTE WIJNSAUS|BIESLOOK
ASTRICE 500-600 | 58
HELE KREEFT|CAPONATA|LITTLE GEM| KREEFTEN JUS
DAG AANBOD VIS | 27
DAGELIJKS WISSELENDE VIS|ZILTIGE PLANTJES|BOTERSAUS
CHEF’S SPECIAL: TOURNEDOS ROSSINI | 52
URUGUAY OSSENHAAS|EENDENLEVER|GEWELDE TRUFFEL|TRUFFEL JUS
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassend seizoen garnituur