Menukaart Secondi Piatti

FILETTO DI MANZO AL GORGONZOLA 24.50
OSSENHAAS|GORGONZOLA-SAUS|WALNOTEN 

FILETTO DI MANZO  AL BRANDY 25.50
OSSENHAAS|BRANDY-SAUS|FILODEEG

FILETTO AI FUNGHI PORCINI 27.00
OSSENHAAS|CRÈME VAN FUNGHI PORCINI|KRUIDENBOTER|SPINAZIE

TAGLIATA DI MANZO CLASSICA 23.50
DRY AGED ENTRECOTE GETRANCHEERD (BIG GREEN EGG)|RUCOLA|KERSTOMAATJES

TAGLIATA DI MANZO CON GRANA E BALSAMICO 25.50
DRY AGED ENTRECOTE GETRANCHEERD (BIG GREEN EGG)|RUCOLA|KERSTOMAATJES|PARMEZAANSE KAAS| BALSAMICO-CRÈME 

BISTECCA DI MANZO ALLA GRIGLIA - (COTE 450 GR) 28.00
GEGRILDE RIB-EYE, GEMARMERD (BIG GREEN EGG)

PETTO D’ANATRA ALL’ARANCIA (350 GR) 28.50
EENDENBORST|JUS VAN VERSE SINAASAPPEL

TOMAHAWK STEAK (1500 / 1800 GR) 110
WERELDKAMPIOEN ONDER DE STEAKS|AANBEVOLEN DOOR ONZE CHEF MARTINO|VOOR DE ECHTE STEAKLOVER|PERFECT SHARING DISH VOOR 2-4 PERSONEN

PESCE SPADA ALLA MEDITERRANNEA 24,50 
ZWAARDVIS STEAK UIT DE OVEN|ZWARTE OLIJVEN|RODE UI|KAPPERTJES|ZONGEDROOGDE TOMAAT|KERSTOMAATJES|BROODKRUIM|VERSE KRUIDEN|NOTEN  

FILETTO DI SALMONE IN CROSTA DI ERBE AROMATICHE 23.50
ZALMMOOT UIT DE OVEN|GEPANNEERD MET BROODKRUIM EN GROENE KRUIDENSAUS VAN SCHELPDIEREN

GRAN FRITTO MISTO  22.50
GEFRITUURDE INKTVISRINGEN|GAMBA’S|ZALM|SAUS VAN TARTAAR|GEFRITUURDE GROENTEN

CODA DI ROSPO IN BELLA VISTA 26.50
ZEEDUIVEL UIT DE OVEN|CHAMPIGNONS|KROKANTE PREI|PAPRIKASAUS

GRIGLIATA MISTA DI PESCE (2 pers.) 48.00
ZWAARDVIS|SCAMPI|CALAMARI|ZEEDUIVEL|SALMORIGLIO SAUS