Menukaart Secondi Piatti

FILETTO DI MANZO | 35                                                                               
URUGUAY OSSENHAAS|TRUFFELJUS|HAZELNOOT

LONZA DI MAIALE| 28                                              
VARKENSLENDE (LOMO ) VAN HET IBERICO RAS|PROSCIUTTO DI PARMA|GORGONZOLA SAUS

FARAONA | 23
PARELHOENFILET SUPREME|TRUFFEL ROOMSAUS|GROENE ASPERGE                                                                                      

SALMONE | 27                                                                           
ZALM MET EEN KRUIDIGE TOMATEN KORST|WITTE WIJNSAUS|BIESLOOK

ASTRICE 500-600 | 58
HELE KREEFT|CAPONATA|LITTLE GEM| KREEFTEN JUS

DAG AANBOD VIS | 27      
DAGELIJKS WISSELENDE VIS|ZILTIGE PLANTJES|BOTERSAUS

CHEF’S SPECIAL:  TOURNEDOS ROSSINI | 52
URUGUAY OSSENHAAS|EENDENLEVER|GEWELDE TRUFFEL|TRUFFEL JUS

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassend seizoen garnituur