Menukaart Secondi Piatti

FILETTO DI MANZO | 35                                                                               
URUGUAY OSSENHAAS | TRUFFELJUS | HAZELNOOT
SUPPLEMENT GEWELDE TRUFFEL 7,5
SUPPLEMENT GEBAKKEN EENDENLEVER 9

LONZA DI MAIALE| 29                                              
VARKENSLENDE (LOMO ) VAN HET IBERICO RAS | PROSCIUTTO DI PARMA | GORGONZOLA SAUS
SUPPLEMENT GEWELDE TRUFFEL 7,5
SUPPLEMENT GEWELDE EENDENLEVER 7,5

FARAONA | 25
PARELHOENFILET SUPREME | TRUFFEL ROOMSAUS | GROENE ASPERGES
SUPPLEMENT GEWELDE TRUFFEL 7,5
SUPPLEMENT GEWELDE EENDENLEVER 7,5                                                                                     

SALMONE | 27                                                                           
ZALM MET EEN KRUIDIGE TOMATEN KORST | WITTE WIJNSAUS | BIESLOOK

PADELLA DI PESCE | 25
OVENGERECHT MET ITALIAANSE VIS EN SCHAALDIEREN|MOZZARELLA|GEGRILDE GROENTES|ITALIAANSE KRUIDEN |
GESERVEERD MET FOCCACCIA OF PASTA (KEUZE)

DAG AANBOD VIS | 27      
DAGELIJKS WISSELENDE VIS | ZILTIGE PLANTJES | BOTERSAUS

CHEF’S SPECIAL:  TOURNEDOS ROSSINI | 49
URUGUAY OSSENHAAS | EENDENLEVER | GEWELDE TRUFFEL | TRUFFEL JUS

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met bijpassend seizoen garnituur