Pizza specials

PIZZE SPECIALE / PIZZA SPECIALS

 

De special pizza’s worden bereid met de hoogste kwaliteit ingrediënten en hedendaagse technieken. Het aanbod van de specials wisselt met de seizoen producten die erin verwerkt zijn.

VEGA SPECIAL | 22
FORMAGGI SPEZIALE: 3 ITALIAANSE TOPKAZEN|PECANNOOT|PERENCOMPOTE

Ons ‘Classic ‘ pizzadeeg belegd met 3 bijzonder Italiaanse kazen.

Als basis gebruiken we Taleggio verrijkt met truffel.
Verder wordt de pizza belegd met blue 61, een blauwschimmelkaas verrijkt en gerijpt met veenbessen.
Als derde kaas wordt de legendarische Testun di Barolo toegevoegd. Een Piemonte kaas gemaakt van koe- en schapenmelk, 5 maanden gerijpt in de grotten van Valcasatto. Na deze rijping wordt de kaas nog eens 180 dagen verfijnd door de most van de populaire Barolo wijn 

Buiten de oven wordt de pizza afgemaakt met pecannoten en perencompote.

CARNE SPECIAL | 27
TOMAAT|MOZZARELLA|VARKENSLENDE|GORGONZOLA|GROENE ASPERGE|COPPA DI PARMA|TRUFFELOLIE

Het pizzadeeg voor de Carne Special heeft 48 uur gerezen en is bereid met gerookte paprika poeder en chili flakes.
Vervolgens wordt de pizza belegd met tomatensaus, mozzarella, gorgonzola en groene asperges.
Buiten de oven wordt de pizza afgemaakt met lonza maiale (lomo/varkenslende), coppa di parma en truffelolie.

 

PESCE SPECIAL | 27
MOZZARELLA|TOMAAT|ZALM|MOSSELEN|ANJOVIS|ZEEKRAAL|ARTISJOK|OLIJF

De zwarte pizza bodem is gemaakt met nero di sepia.

De pizza wordt belegd met mozzarella, tomaat, knoflook, ansjovis, artisjok en olijven.
Buiten de oven wordt de pizza belegd met op de Big Green Egg gegaarde en geplukte zalm, in witte wijn gekookte mosselen en zeekraal.